Verkooppunten

Mijn producten zijn, naast mijn eigen webshop, bij verschillende winkels te vinden. Hier ben ik heel blij mee en ik vertel je graag wat over deze leuke winkels.

Heb jij ook een winkel waar mijn producten mooi passen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik stuur je graag mijn catalogus toe!

Neem contact op

Kaarten bij Jeppe

Jeppe - Deventer

Jeppe Mixstore heeft een groot assortiment aan tweedehands kinderkleding en duurzame & lokale producten waar altijd een leuk cadeau voor jezelf of een ander te vinden is. Kleding, accessoires, woonartikelen, kaarten en alles voor een duurzamer leven. Veel van de producten worden gemaakt in Deventer door lokale makers.

"Bij Jeppe shop je de leukste tweedehands baby,- en kinderkleding, de meest originele lokale producten en een groot duurzaam assortiment. In onze winkel kun je ook naar de kapper en is er een speelhoek waar fijn gespeeld kan worden."

Naar Jeppe

Vijfsprong -Vorden

Biologische boerderijwinkel de Vijfsprong verkoopt heerlijke producten van eigen biodynamische boerderij en een compleet assortiment biologische producten. Daarnaast hebben ze verschillende leuke kaarten en cadeautjes waaronder mijn kaarten, pakpapier, tassen, zakjes, posters en schriftjes.

Een fijne plek midden tussen de bossen, drie kilometer buiten Vorden.

Naar de Vijfsprong

Buitenpost – Twello

In de streekwinkel van landgoed Buitenpost zijn, naast mijn kaarten, washi en textiel heerlijke verse groenten van eigen land en mooie lokale producten te koop. Naast de wekelijkse boodschappen vind je er een groot assortiment aan zaden en planten voor buiten. Naast de winkel zijn er op het landgoed een heerlijke groene huiskamer met fijne horeca, een camping en avontuurlijk blotevoetenpad te ontdekken. De ideale plek voor een buiten-uitje!

(in de wintermaanden gesloten)

Naar Buitenpost

Van Sinckel - Vorden

Een gezellige winkel in het dorpscentrum waar je de producten vind van meer dan 30 verschillende ondernemers. Van handgemaakte cadeautjes tot Vordense kaas en van natuurlijke verzorgingsproducten tot mijn kaartjes.

Naar Van Sinckel

Mens en Kinders – Zwolle

Bij Mens en Kinders kun je terecht voor de mooiste duurzame kinderkleding en spulletjes voor baby’s en kinderen. Ze hebben een uiteenlopend assortiment van speelgoed, kinderboeken en kraamcadeaus. Ook vind je mijn kaarten, art prints en broodzakjes daar. Achterin de winkel is een leuk café en speelzaal. Echt een aanrader als je in Zwolle bent!

Naar Mens en Kinders

Kleine Duimpjes - webshop

In deze winkel vindt je onder andere kleding van wol en wol/zijde, speelgoed van hout en gerecycled plastic, verzorgingsproducten, huishoudelijke middelen en spullen voor op de seizoenstafel.

Naar Kleine Duimpjes

Ekoshop Tillvaro - webshop

Een winkel vol milieuvriendelijke en Scandinavische producten. Je vind er onder andere prachtige kinderkleding van Maxomorra, eco schoonmaakmiddelen, wollen kleding en veel leuke papierwaren.

Naar Ekoshop Tillvaro

Afhaalpunt webshop

Wil je je webshopbestelling graag afhalen? Dat kan in Deventer aan de Lange Zandstraat en in Vorden aan de Galgengoorweg. Kies bij het afrekenen voor afhalen dan worden er geen verzendkosten berekend.

Bekijk alle producten